Et bredt udsnit af de artikler jeg har skrevet gennem tiden.
Smørrebrød er et tilbagevendende tema i Food&Drink, og i 2022 besøgte jeg ikoniske Restaurant Schønnemann, som vitterligt serverer historien om dansk …
Et bredt udsnit af de artikler jeg har skrevet gennem tiden.
Smørrebrød er et tilbagevendende tema i Food&Drink, og i 2022 besøgte jeg ikoniske Restaurant Schønnemann, som vitterligt serverer historien om dansk …
Jeg leverer ofte artikler til Danske Ølentusiasters medlemsblad ØLentusiasteN, der udkommer til 8.000 medlemmer seks gange om året. Her skriver jeg …
I 2017 besøgte jeg den internationale automationsmesse Rockwell Automation Fair i Houston, hvor jeg skrev en række artikler, der blandt andet …
I 2019 var jeg udsendt på vegne af HVAC Magasinet til en enorm, international HVAC (heating, ventilation and aircondition) messe i …
I sommeren 2016 mødte jeg cocktailekspert, akvavitnørd, bartender og forfatter Rasmus Poulsgaard, der netop havde lanceret en bog om akvavit, der …
COVID-19 havde fået et godt tag i Danmark og restaurationsbranchen var i knæ. Jeg besøgte ejer og direktør af The Standard, …
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo, viva la vida penci.