Kasper, kort

Far til Thor, Christinas ægtefælle og Cockerspanielen Idas gåpartner. Hårdt arbejdende, dedikeret og loyal, både privat og professionelt, hvor interessen for gode råvarer, velsmag og velbehag ofte kombineres og går op i en højere enhed.

Ansat på fagbladsforlaget TechMedia A/S i 2004. Fungerende abonnementschef siden 2008, redaktionssekretær i årene 2014-2016. Første redaktørjob i 2015 og første rolle som ansvarshavende redaktør i 2017, da jeg overtog ansvaret for Food&Drink.

Få syn for sagen og læs en række af de artikler jeg igennem tiden har skrevet til medier såsom Food&Drink, LevnedsmiddelBladet, Teknisk Nyt, HVAC Magasinet med mere.

i 2018 besøgte jeg Irland, for med selvsyn at se på forholdene for de internationalt eftertragtede får og kvæg. Det er oplevelser som disse og muligheden for at fortælle historien herom, jeg virkelig brænder for. Find artiklen her: Food&Drink nr 7 2018

Hvem er gemt bag skægget og brillerne

Jeg er født og opvokset på den københavnske vestegn, hvor den tidlige drøm om at følge i brandmandfaderens fodspor, i løbet af teenageårene blev udskiftet med ønsket om at arbejde med teknologi og kommunikation. En drøm jeg har gennemlevet i min lange karriere på fagbladsforlaget TechMedia A/S i Glostrup, hvor jeg dagligt tager den knap 8 kilometer lange rejse fra Hvidovre på min turkise racercykel.
Det har været en lang og begivenhedsrig rejse, der har gjort, at jeg er nået til hvor jeg er. Det er fortællingen om hvordan en fodboldnørdet og festglad teenager etablerede uvurderlige venskaber på det tekniske gymnasium i Rødovre, fik hård hud på hænderne i løbet af et år hos det hedengangne Post Danmark, for siden at tage en kontoruddannelse via HG for studenter, og i sidste ende, at få en elevplads hos drømmearbejdspladsen TechMedia A/S i Glostrup.
Fra jeg startede som elev i virksomheden i 2004 til i dag, har jeg bestridt en række funktioner, der har været med til at forme mig både professionelt, men også privat. Professionelt blev jeg efter min elevtid ansat som abonnementschef og privat genfandt jeg i 2010 kontakten med Christina, en gammel skoleveninde fra tiden i Rødovre og i 2012 blev vi gift, for året efter at få sønnen Thor. I 2014 opstod muligheden for, redaktionelt at dække en messe i Bangkok, der markerede, at drømmen om et arbejde som kommunikatør var ved at gå i opfyldelse.
Karrieren tog hurtig fart, da jeg var med til at løfte magasinet Food&Drink til nye højder. Her blev mine private interesser for god mad, øl, vin, spiritus og ikke mindst rejser udnyttet, til min store tilfredsstillelse. Når jeg ikke nyder gastronomiske lækkerier – helst i selskab med kone eller venner - eller rejser verden rundt med arbejdet, spiller jeg gerne kort og brætspil med vennerne eller læser en god bog. Bøger har altid været en stor del af mit liv og mens jeg gerne læser skønlitteratur om blandt andet science fiction, læser jeg mindst lige så meget om mad, vin og øl. Sidstnævnte er blevet lidt af en besættelse de seneste år, hvor jeg blander mig i den offentlige øldebat på bloggen BareGodSmag.dk, som jeg startede for at udbrede den gode smag, både i forhold til føde- og drikkevarer, men også grønne og bæredygtige værdier.